Salată Farro, măsline verzi și Feta

Salată Farro, măsline verzi și Feta
Salata Farro, măsline verzi și feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline ușoare, cum ar fi lucques, frunze de pătrunjel cu frunze plate, lapte de oaie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu fasole verde, ridichi și Feta, Salată de fasole verde, Feta și măsline negre, și Fetan și prăjituri de cuscus cu ceapă verde peste salată de roșii-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă sărată la fierbere și amestecați farro. Reduceți căldura la foc mic și gătiți farro până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
2
Se scurge și se întinde pe o foaie de copt cu margini pentru a se răci și a se usca puțin, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți uleiul, sucul de lămâie și coaja, piperul și pătrunjelul împreună într-un castron mediu. Se amestecă feta, măslinele și farro gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro GătitFarro Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
PiperPiper
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
* Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate sau comandați online de la bluebirdgrainfarms.com
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista