Salată Escarole cu slănină, ceapă caramelizată și vinetă cu brânză albastră

Nu poți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da salata Escarole cu Bacon, ceapa caramelizata si branza albastra Vinaigrette un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 195 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină, oțet de vin alb, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul la foc mediu intr-o tigaie medie pana cand este crocant, aproximativ 12 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. La picături adăugați ceapa feliată și aruncați bine. Gatiti pana se rumenesc si se caramelizeaza bine, amestecand ocazional, inca 25 de minute. Condimentează cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Între timp, într-un castron mic amestecați brânza, oțetul și uleiul. Pansamentul va fi gros și nu va fi complet emulsionat.
Așezați escarola într-un castron mare de servire și sfărâmați slănina peste ea. Când ceapa este gata și încă caldă, presărați peste escarolă împreună cu pansamentul. Aruncați bine chiar înainte de servire și condimentați după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea viilor de la Talbott ' s estate. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un palat mediu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.