Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras
Salata de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.21 pe portie. O porție conține 255 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Salată de dovlecei ras cu Parmigiano și fistic.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până devin aurii, 7 până la 8 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mare, bateți restul de 3 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Adăugați țelina, ciupercile și așchii de brânză și aruncați ușor.