Salata de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.21 pe portie. O porție conține 255 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Salată de dovlecei ras cu Parmigiano și fistic.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până devin aurii, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească ușor.
4
Într-un castron mare, bateți restul de 3 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați țelina, ciupercile și așchii de brânză și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi