Salată de țelină, pere și alune
Salata de țelină, pere și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 169 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, sare kosher, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată Belgiană De Andive, Rădăcină De Țelină Și Pere Cu Vinaig De Alune, Salată de țelină, brânză albastră și alune, și Salată De Rădăcină De Țelină Și Mere Cu Vinetă De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 8 minute, până când sunt ușor aurii și parfumate.
Lăsați să se răcească, apoi transferați pe prosopul de bucătărie și frecați-le împreună pentru a îndepărta pielea. Tăiați grosolan alunele.
Într-un castron mare, bateți oțetul de cidru cu muștarul și sarea. Treceți treptat în uleiul de alune.
Adăugați țelina, para asiatică, mărarul și alunele și aruncați pentru a acoperi.