Salată de țelină cu parmezan, nuci și pătrunjel

Salata de țelină cu parmezan, nuci și pătrunjel este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 261 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de suc de lămâie, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Salată de orz cu pătrunjel și nuci, Cod lipicios cu țelină și piure de pătrunjel, și Țelină și supă de usturoi prăjită cu ulei de pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, bateți toate ingredientele împreună cu 1 lingură de apă și niște condimente și puneți deoparte. Puneți sucul de lămâie într-un castron. Folosiți un curățător de lame pivotant pentru a rade panglici subțiri de țelină în sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Tăiați subțire bețișoarele de țelină într-un unghi, dar păstrați frunzele. Aruncați toate ingredientele, cu excepția parmezanului, cu țelina și condimentați cu sare de mare și puțin piper. Puneți salata pe 4 farfurii și acoperiți cu așchii de parmezan.
Stropiți cu pansamentul și uleiul de măsline suplimentar înainte de servire.