Salată de țelină cu Edamame

Țelină Slaw cu Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți frunze de mentă rupte, sare de mare, edamame în păstăi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de țelină cu Edamame, Salată Edamame, țelină și fenicul cu lămâie confiată, și Salată De Unt De Arahide Edamame Cu Mere De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit ascuțit, feliați țelina cât mai subțire posibil.
Puneți țelina într-un castron cu apă cu gheață și crocant timp de 15 minute.
Se scurge și se usucă. Ștergeți vasul și întoarceți țelina la el.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți boabele de soia timp de 5 minute.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece. Scoateți boabele de soia și uscați-le.
Adăugați soia, scallions, cilantro, mentă și frunze de țelină în țelină și aruncați bine.
Într-un castron, bateți sucul de lămâie cu uleiul.
Se toarnă pansamentul peste legume, se condimentează cu sare, se aruncă și se servește.
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată prin Pasul 1 și refrigerată timp de 4 ore.
Recomandarea vinului: un vin spumant răcoritor va echilibra dulceața sărată a țelinei și a boabelor de soia și va indica textura crocantă a țelinei. Căutați un brut bun nonvintage din Franța, cum ar fi Deutz Brut Champagne Classic sau Laurent-Perrier Brut L. P.