Salată de șuncă de țară și Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă de țară și salată de Mango. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 263 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, șuncă de țară, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mango Kerabu (Salată Picantă De Mango Dulce), Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, și Salată de Mango și slănină cu vinetă de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul cu muștarul și melasa; condimentează cu sare și piper.
Adăugați uleiul de măsline într-un jet subțire, amestecând până se emulsionează.
Într-un castron mare, aruncați verdeața și mango cu două treimi din pansament.
Transferați salata într-un platou și acoperiți cu șunca.
Stropiți pansamentul rămas peste șuncă și serviți.