Salată de șuncă afumată și nucă

Salată de șuncă afumată și nucă
Șuncă afumată și salată de nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 242 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de șuncă groasă, coacăze, frisone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Colete de somon afumat cu salată de fenicul și nuc, Salată de pere, brânză albastră și nucă cu curcan afumat, și Tarte de cheddar afumat, nuc și broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Prăjiți nucile pe o farfurie timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească și se toacă grosier.
4
Într-un castron mic rezistent la căldură, înmuiați coacăzele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un castron mic, bateți smântâna cu muștarul, Pernodul, oțetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
PernodPernod
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Într-un castron mare, combinați Frisa cu ceapa și coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați pentru a acoperi.
8
Transferați salata pe un platou.
9
Puneți șunca în același bol, aruncați ușor cu pansamentul rămas și aranjați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Presărați nucile deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 cu o zi înainte. Nucile și coacăzele pot sta, acoperite, la temperatura camerei. Pansamentul poate fi refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista