Salată de șuncă afumată și nucă

Salată de șuncă afumată și nucă
Șuncă afumată și salată de nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 242 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de șuncă groasă, coacăze, frisone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Colete de somon afumat cu salată de fenicul și nuc, Salată de pere, brânză albastră și nucă cu curcan afumat, și Tarte de cheddar afumat, nuc și broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți nucile pe o farfurie timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească și se toacă grosier.
4
Într-un castron mic rezistent la căldură, înmuiați coacăzele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mic, bateți smântâna cu muștarul, Pernodul, oțetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
PernodPernod
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron mare, combinați Frisa cu ceapa și coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați pentru a acoperi.
8
Transferați salata pe un platou.
9
Puneți șunca în același bol, aruncați ușor cu pansamentul rămas și aranjați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Presărați nucile deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 cu o zi înainte. Nucile și coacăzele pot sta, acoperite, la temperatura camerei. Pansamentul poate fi refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista