Salată de șuncă afumată și nucă

Șuncă afumată și salată de nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 242 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de șuncă groasă, coacăze, frisone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Colete de somon afumat cu salată de fenicul și nuc, Salată de pere, brânză albastră și nucă cu curcan afumat, și Tarte de cheddar afumat, nuc și broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți nucile pe o farfurie timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească și se toacă grosier.
Într-un castron mic rezistent la căldură, înmuiați coacăzele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge.
Într-un castron mic, bateți smântâna cu muștarul, Pernodul, oțetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare, combinați Frisa cu ceapa și coacăzele.
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați pentru a acoperi.
Transferați salata pe un platou.
Puneți șunca în același bol, aruncați ușor cu pansamentul rămas și aranjați peste salată.
Presărați nucile deasupra și serviți.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 cu o zi înainte. Nucile și coacăzele pot sta, acoperite, la temperatura camerei. Pansamentul poate fi refrigerat.