Salată De Șuncă

Salată De Șuncă
Această rețetă face 20 de porții cu 216 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gust de murături, piper condimentat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați șunca, în loturi, într-un robot de bucătărie până la măcinat grosier, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați șunca măcinată într-un castron; se amestecă gustul de murături și următoarele 6 ingrediente. Îndoiți ouăle tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MurăturiGust De Murături
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți pe felii de pâine prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista