Salată De Șuncă
Această rețetă face 20 de porții cu 216 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gust de murături, piper condimentat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați șunca, în loturi, într-un robot de bucătărie până la măcinat grosier, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Așezați șunca măcinată într-un castron; se amestecă gustul de murături și următoarele 6 ingrediente. Îndoiți ouăle tocate.
Serviți pe felii de pâine prăjită, dacă doriți.