Salată De Înger
Salata de înger necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 84 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 248 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecetes are 108 fani. Mergeți la magazin și ridicați ananasul, amestecul de lime jell-O, ardeii pimento și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Angel ' s Chunky Chicken Salad, Salată De Paste Cu Păr De Înger, și Salată de castraveți cu roșii Angel.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați gelatina cu aromă de var în apă fierbinte. Lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, ananasul, ardeii pimento, țelina și nucile pecan. Îndoiți gelatina. Se răcește la frigider 1 oră sau până se îngroașă, dar nu ferm.
Bateți smântâna grea într-un castron mic până se îngroașă. Îndoiți în amestecul de gelatină. Se da la frigider 3 ore, sau pana se gelifica ferm.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maison Noir bate pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.