Salată de vită și papaya cu sos de soia tamarind

Salată de vită și papaya cu sos de soia tamarind
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de vită și papaya cu sos de soia tamarind. O porție conține 556 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $6.41 pe portie. Un amestec de fripturi de vită, zahăr brun, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Salată de vită și tăiței de soia-ghimbir cu sos de arahide, Salată de castraveți-varză cu pansament de Tamarind, și Salată de spanac cu sos de Tamarind și crutoane Pappadam sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Condimentează bine friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2
Încălziți o tavă sau o tigaie ușor unsă. Prăjiți fripturile timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi îndepărtați și lăsați să se odihnească 5 minute. Când se odihnește, se taie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă ingredientele pentru pansament împreună cu 1 lingură de apă până se dizolvă zahărul. Aranjați spanacul, carnea de vită, papaya, ierburile, castraveții, ceapa de primăvară și ardeiul iute pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se toarnă pansamentul peste jumătate de salată și se presară cu ceapa crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Serviți pansamentul rămas pe lateral sau economisiți pentru a face o altă salată.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Revista