Salată de vită și fasole la grătar cu roșii

Salata de vită și fasole la grătar cu roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 71 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți pansament clasic de fermă, fasole, frunze de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de fasole cu porumb la grătar, Pesto + roșii de moștenire, Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite, și Hotdog de vită Scott cu Gorgonzola, roșii marinate, ceapă la grătar și Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți pansamentul și muștarul cu biciul de sârmă până se amestecă bine; acoperiți. La frigider până când este gata de utilizare.
Acoperiți platoul mare de servire cu salată. Se acoperă cu carne, fasole și roșii.
Stropiți cu amestecul de pansament.