Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă

Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă
Salata de carne de vită Thailandeză de la ' Maximum Flavor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia tamari, cățel de usturoi, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă, și Spanac Cremă Cu Citrice Kosho De La ' Maximum Flavor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită pe o tăietură și îndepărtați orice piele argintie sau bucăți mari de grăsime externă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Tăiați o grilă încrucișată în partea superioară a cărnii, tăind aproximativ 1/2 inch (13 mm) adâncime și lăsând aproximativ 1/2 inch (13 mm) între linii. Întoarceți carnea și repetați pe fund, Având grijă să nu tăiați până la capăt prin carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Într-un castron mic, combinați usturoiul, jalapele Circulo, ghimbirul murat, vermutul dulce, sosul de soia și sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Sos De PeșteSos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
VermutVermut
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți carnea într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui galon și adăugați marinada. Strângeți excesul de aer și sigilați punga. Întoarceți punga de câteva ori, astfel încât carnea să fie acoperită uniform. Puneți la frigider carnea în pungă pe un vas de copt sau o farfurie mare timp de cel puțin 24 de ore și de preferință 48, răsturnând carnea de două ori pe zi, pentru a permite absorbția aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Faceți salata: în ziua în care intenționați să gătiți carnea, radeți coaja din grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Transferați coaja într-un recipient mic, acoperiți și rezervați la frigider. Folosiți un cuțit pentru a tăia partea superioară și inferioară a fiecărui grapefruit, expunând segmentele interioare. Așezați grapefruitul pe o tăietură și îndepărtați pielea, tăind-o de sus în jos, urmând curba fructului. Odată ce toată miezul a fost îndepărtat, țineți grapefruitul peste un castron mic și folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia între membrane și eliberați segmentele, lăsându-le să cadă în castron. Strângeți membranele rămase peste segmente, prinzând sucul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți segmentele de grapefruit din castron, tăiați-le în treimi, transferați-le într-un alt castron și puneți-le deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați zahărul de palmier, oțetul de orez, sosul de pește și sarea în vasul cu suc de grapefruit. Se amestecă pentru a dizolva sarea și zahărul. Întoarceți segmentele de grapefruit în castron. Curățați papaya și tăiați-o pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Folosiți o mandolină pentru a tăia subțire fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați papaya în vinaigreta de grapefruit și amestecați pentru a se amesteca cu segmentele de grapefruit. Acoperiți salata și rezervați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
10
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți carnea de vită din marinată și îndepărtați orice felii de usturoi sau jalapeincompolo care ar putea fi lipite de ea. Condimentează carnea cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Adăugați 1/4 inch (6 mm) de ulei pe fundul tigaiei fierbinți și când uleiul strălucește, glisați carnea în tigaie. Reduceți căldura la mediu. Gatiti carnea timp de 30 de secunde si intoarceti-o usor. Gatiti timp de 30 de secunde pe a doua parte si intoarceti din nou carnea. Repetați acest proces până când carnea a fiert în total 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
În timp ce carnea se gătește, puneți jumătate din frunzele de coriandru pe un platou suficient de mare pentru a ține carnea. Când carnea a terminat de gătit, transferați-o din tigaie pe patul de frunze de coriandru. Acoperiți partea superioară a cărnii cu frunzele de coriandru rămase și apoi răsturnați un platou mare peste carne pentru a ține la căldură în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 5 minute; căldura va elibera uleiurile din ierburi și vor pătrunde carnea în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Scoateți placa superioară și transferați carnea, încă acoperită cu frunze de coriandru, pe o tăietură. Tăiați carnea în felii, tăind împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Puneți carnea pe un platou de servire și adăugați orice sucuriși cilantro rămas de pe placa de tăiere sau placa de odihnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
17
Adăugați năsturelul în salata de fructe marinată și amestecați ușor pentru a combina. Gustați și adăugați un vârf de sare, dacă este necesar. Aranjați salata peste carne și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista