Salată De Vită Thailandeză
Salata de vită thailandeză este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 132 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește vietnamez, muguri, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), Salată De Vită Thailandeză, și Salată De Vită Thailandeză.
Instrucțiuni
Puneți coriandru, muguri, castraveți, ceapă și țelină într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați sosul de pește, sosul de chili și sucul de lămâie pentru a face pansament. Puneți ambele deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând ocazional, până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Stropiți carnea de vită cu sos de soia.
Adăugați carne de vită în amestecul de legume, turnați pansament peste salată și aruncați ușor pentru a combina.
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.