Salată De Vită Thailandeză

Salată De Vită Thailandeză
Salata de vită thailandeză este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 132 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește vietnamez, muguri, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), Salată De Vită Thailandeză, și Salată De Vită Thailandeză.

Instrucțiuni

1
Puneți coriandru, muguri, castraveți, ceapă și țelină într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați sosul de pește, sosul de chili și sucul de lămâie pentru a face pansament. Puneți ambele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
VarzăVarză
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând ocazional, până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Stropiți carnea de vită cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Carne De VităCarne De Vită
5
Adăugați carne de vită în amestecul de legume, turnați pansament peste salată și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
6
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Fram vinuri Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista