Salata de vită la grătar din Asia de Sud-Est este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Din Asia De Sud-Est, Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, și Creveți la grătar și Scallions cu sosuri de scufundare din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 6 ingrediente. Frecați peste carne de vită; acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Condimente Uscate Freca
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați carnea de vită pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Tăiați carnea de vită în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Vită
5
Pentru a pregăti pansamentul, combinați sucul și următoarele 5 ingrediente (suc prin ulei), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Pentru a pregăti salata, combinați verdele și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 6 farfurii; deasupra cu carne de vită.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.