Salată de vită, Broccolini și pâine cu Salsa Verde

Salată de vită, Broccolini și pâine cu Salsa Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de vită, Broccolini și pâine cu Salsa Verde. Pentru $14.96 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 893 calorii, 83g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, crenguțe de năsturel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați File de vită cu Salsa Verde, Tacos de vită cu Salsa Verde, și Tacos Cu Carne De Vită Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa verde: rotiți usturoiul și hamsiile într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați ingredientele rămase și pulsați până când ierburile sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
1
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de salsa verde într-un castron mediu. Se răcește salsa verde rămasă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați fripturi în castron, întoarceți-le pentru a acoperi, acoperi și răci cel puțin 2 și până la 24 de ore; lăsați să stea la temperatura camerei în ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți un grătar la mediu (aproximativ 350). Puneți broccolini pe o tigaie cu margini și periați cu aproximativ 1/4 cană de salsa verde rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
BroccoliniBroccolini
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
4
Ungeți pâinea cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Pâine la grătar, broccolini și friptură, întorcându-se o dată, până când pâinea este rumenită și crocantă (5 până la 8 minute), broccolini este fraged-crocant și blaturile sunt ușor carbonizate (aproximativ 10 minute), iar fripturile sunt mediu-rare (12 până la 17 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
FripturăFriptură
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați pe o placă așa cum ați făcut; fripturi de cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați pâinea în bucăți mici și tăiați broccolini în 2 sau 3 bucăți pe diagonală. Feliați fripturile în diagonală peste Bob aproximativ 1/2 in. gros, apoi tăiați bucăți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
FripturăFriptură
PâinePâine
BoabeBoabe
8
Aruncați năsturelul într-un castron mare, cu suficientă salsa verde rezervată pentru a acoperi ușor, apoi transferați pe un platou sau farfurii. Aruncați pâinea, broccolini și friptura cu pansamentul rămas și aranjați peste Nasturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
BroccoliniBroccolini
NasturelNasturel
PâinePâine
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista