Salata de vinete, linte și Bulgur este o vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de vinete, linte și Bulgur, Varză de linte și salată de Bulgur, și Salată De Linte Bulgur Cu Fetan Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați lintea, 3 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, timp de 10 minute. Se amestecă bulgurul și se continuă gătitul, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când lintea și bulgurul sunt doar gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Bulgur
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, parțial acoperit, timp de 5 minute.
3
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și vinetele și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă pasta de roșii și restul de 1 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte fragede și nu rămâne lichid în tigaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de linte, Tabasco, scallions și jumătate de pătrunjel în vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sos Tabasco
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
7
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul rămas cu castravetele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roșii Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Serviți lintea peste salata de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Linte
9
Recomandarea vinului: un vin roșu bogat, dulce, gros cu fructe și luxuriant pe gust, este exact ceea ce se numește aici. Întoarceți-vă în Australia pentru un amestec shiraz sau cabernet-Sauvignon și shiraz.