Salată de vinete la grătar și brânză manchego cu busuioc proaspăt și glazură balsamic-piper negru

Rețeta Salată de vinete la grătar și brânză manchego cu busuioc proaspăt și glazură balsamic-piper negru se poate face în aproximativ 52 de minute . Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 4,51 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 39 g de grăsimi și un total de 604 de calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, sare, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prune la grătar cu glazură balsamică de miere , curmale învelite în slănină cu Manchego, sos Romesco și pesto + manchego + migdale marconan .
Instrucțiuni
Puneti otetul intr-o cratita medie la foc mare, aduceti la fierbere si reduceti pana devine gros si insiropat. Se amestecă mierea și piper negru măcinat grosier și se transferă într-un castron. Poate fi făcut cu 1 zi înainte și lăsat la frigider și adus la temperatura camerei înainte de utilizare.
Încinge grătarul la mare.
Ungeți vinetele pe ambele părți cu ulei și asezonați cu sare și piper.
Așezați vinetele pe grătar și puneți la grătar până devin maro auriu și se carbonizează ușor, aproximativ 4 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți la grătar până când sunt gătite, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Transferați 8 felii de vinete pe o suprafață plană și acoperiți fiecare felie cu o felie de brânză și 2 frunze de busuioc și asezonați cu sare și piper. Repetați, făcând 4 teancuri, fiecare cu 3 felii de vinete și 2 felii de brânză. Aduceți cu grijă stivele pe grătar și grătar timp de 2 minute, sau până când brânza se topește ușor.
Scoateți stivele pe o farfurie mare și stropiți cu puțină glazură de piper negru balsamic.
Se ornează cu puțin busuioc tocat.