Salată De Vinete La Grătar
Salata de vinete la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 394 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de canolan, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Vinete La Grătar, Salată De Vinete La Grătar, și Salată De Vinete La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți vinetele și ceapa roșie cu ulei de canola și aranjați pe grătar. Gatiti vinetele pana se inmoaie si prajiti ceapa pana au un usor caracter.
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se răcească ușor. Odată răcite, tocați-le aproximativ și adăugați-le într-un castron de servire împreună cu avocado.
Într-un castron mic, amestecați oțetul de vin roșu, dijonul și oregano.
Adăugați miere și ulei de măsline, după gust și amestecați până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați pansamentul în amestecul de vinete și aruncați.
Garnisiți cu coajă de lămâie și crenguțe de pătrunjel și serviți.