Salată De Verdeață Prăjită Panzanella
Salata de verdeață prăjită Panzanella ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă vegană servește 6 și costă $ 3.46 pe portie. O porție conține 376 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți kale, ulei de măsline, pâine ciabatta de o zi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie prăjită cu ardei roșu, și Verdeață cu salată prăjită de porumb și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu folie.
Așezați verdele tăiați pe folie.
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați ușor. Topiți verdele cu o altă bucată de folie și închideți sigiliul. Prăjiți verdeața până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Așezați cuburile de pâine, roșiile uscate la soare, oțetul, uleiul de măsline extravirgin, sarea și piperul într-un castron mare. Aruncați ușor.
Adăugați ciorba prăjită și aruncați pentru a combina.