Salată de verdeață de păpădie cu vinaigretă de migdale și Ricotta uscată

Salata de verdeață de păpădie cu vinaigretă de migdale și Ricotta uscată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată detoxifiantă de păpădie și verdeață amară cu vinetă de tarhon-lămâie, Favan Uscat Și Piure De Cartofi Cu Verdeață De Păpădie, și Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere.
Instrucțiuni
Tăiați orice tulpini dure din verdeață și tăiați orice frunze ofilite, galbene sau dure. Spălați-le și uscați-le conform instrucțiunilor de la pagina 6
Verdele pot fi preparate cu până la câteva ore în avans și păstrate, acoperite lejer cu un prosop curat, la frigider.
Pentru a face pansamentul, combinați uleiul de măsline, 2 linguri de migdale prăjite, oțet și miere într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Se adaugă sare și piper după gust.
Așezați verdeața într-un castron mare, condimentați-le cu sare și piper și turnați pansamentul peste ele. Aruncați bine și împărțiți verdeața îmbrăcată între șase farfurii, îngrămădindu-le în centrul farfuriei.
Se presară cu restul de 2 linguri de migdale prăjite și se acoperă cu așchii de ricotta salata.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din bucătăria italo-americană a Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2001 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.