Salată De Vară Quinoa
Salata de vară Quinoa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți coriandru, sare de mare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată De Quinoa De Vară, Salată De Vară Cu Quinoa, și Salată de quinoa pentru grătar de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o oală; adăugați quinoa albă și quinoa roșie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită, 15 minute. Puneți quinoa deoparte pentru a se răci în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Combinați ceapa roșie, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, sarea de mare și piperul negru împreună într-un bol. Se amestecă quinoa albă și roșie.
Bateți uleiul de măsline și sucul de lămâie împreună într-un bol separat; se toarnă peste amestecul de quinoa. Se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați cilantro și amestecați pentru a încorpora. Acoperiți salata și refrigerați pentru ca aromele să se amestece, cel puțin 4 ore.