Varza-și-jicama Slaw necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o garnitura foarte preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet, jicama tăiată julienne, portocale mandarine în sirop și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcov, Jicama și salată de varză roșie, Jicama Slaw, și Jicama Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați oțetul, sarea, piperul și iaurtul într-un castron mic; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de iaurt peste amestecul de varză; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse