Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Coleslaw în stil piemontan. Această rețetă servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 83 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de oțet de cidru, ketchup, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Salată De Varză În Stil Indian, Stil Asiatic Salată De Varză, și Salată De Varză În Stil Memphis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați varză în castron și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos fierbinte Texas Pete.