Salată de varză roșie crocantă
Salata de varză roșie crocantă este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 643 calorii, 81G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pui fript, sare și piper, măr cu piele roșie și schinduf măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Varză Roșie Crocantă, Salată Crocantă De Varză Napa, și Varză Crocantă Și Ramen Slaw.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mare, mărunțiți varza și puneți-o într-un castron mare cu morcovul, mărul și ceapa de primăvară.
Bateți împreună maioneza, oțetul și uleiul. Condimentează apoi aruncă cu salata.
Serviți sau vedeți sugestiile noastre, mai jos dreapta.
Pentru a face cu pui fript, tăiați tulpinile dintr-o punetă de creson de muștar și amestecați jumătate în salată de varză cu muștarul integral. Împărțiți între farfurii, apoi împrăștiați puiul fript (resturi sau magazin cumpărat) deasupra.
Se presară cu cresonul rămas și se servește.
Pentru a face cu pui marinat, încălziți grătarul la mare. Rupeți frunzele dintr-un buchet mare busuioc și împrăștiați jumătate din ele în salată de varză. Se toacă restul și se amestecă cu un vârf de schinduf măcinat sau coriandru, coajă și suc de tei, ulei de măsline și sare și piper după gust. Frecați pieptul de pui în amestecul de var (lăsați la marinat 10 minute dacă este timp), apoi grătiți timp de 6 minute pe fiecare parte până devin aurii și fierte. Feliați gros și serviți deasupra coleslaw.