Salată de varză rasă și varză de Bruxelles
Varza rasă și salata de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 81 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, măr galan, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Varză roșie și salată rasă de varză de Bruxelles, Salată Rasă De Varză De Bruxelles, și Salată rasă de varză de Bruxelles cu Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați varza cu varza, arpagicul și merele într-un castron mic.
Bateți laptele de unt cu oțetul și uleiul într-un bol mic separat.
Se toarnă pansamentul peste salată, se adaugă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se aruncă bine.
Se răcește, acoperit, timp de aproximativ 1 oră. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper suplimentar.