Salată De Varză Orientală

Salată De Varză Orientală
Salata de varză orientală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 108 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei vegetal, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slaw Oriental, Slaw Oriental, și Oriental Cole Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați varza, scallions și semințele de susan într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Amestecați uleiul vegetal, sosul de soia, oțetul și zahărul într-o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
3
Se toarnă suficient pansament peste slaw pentru a acoperi; frigider, acoperit, pentru a amesteca arome.
4
Adăugați mai mult pansament, dacă este necesar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista