Salată de varză dulce și acră

Salată de varză dulce și acră
Coleslaw dulce și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, ceapă verde, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de varză dulce și acră, Salată De Varză Dulce-Acrișoară, și Salată de varză dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, așezați varza, morcovul, ardeiul gras și ceapa. În recipientul bine acoperit, agitați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste legume; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Capac; refrigerați cel puțin 3 ore, amestecând de mai multe ori, până când se răcește și aromele sunt amestecate. Se amestecă înainte de servire; se servește cu lingura cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista