Salată De Varză Chineză" De Milioane De Dolari"

Salată De Varză Chineză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați salata de varză chineză "de milioane de dolari". Această rețetă servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 316 calorii. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. 409 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, oțet de vin, tăiței raman și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Placinta De Milioane De Dolari, Spaghete De Milioane De Dolari, și Million Dollar Relish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună ulei vegetal, zahăr, oțet de vin și sos de soia până când zahărul s-a dizolvat. Refrigerați pansamentul în timp ce pregătiți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Oțet De VinOțet De Vin
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți tăiței rupți de ramen, migdale și semințe de susan pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți amestecul de tăiței ramen până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, amestecând des. Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Taitei RamenTaitei Ramen
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Chiar înainte de servire, amestecați varza napa și ceapa verde cu amestecul de ramen prăjit într-un bol de salată până când se combină bine; aruncați cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Varză NapaVarză Napa
Taitei RamenTaitei Ramen
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista