Salata de varza este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, ceapă, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Salată De Varză Acră, Salată De Varză Acră, și Salată Liberty Sauerkraut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați varza, ceapa, țelina, ardeiul gras verde, morcovul, pimientos și semințele de muștar. Puneți deoparte acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pentru Asezonarea Cărnii
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul, uleiul și oțetul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură.
4
Se toarnă amestecul de zahăr peste salată, se acoperă și se lasă în frigider timp de 2 zile înainte de servire.