Salată de unt și salată de semințe de dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de unt și salata de semințe de dovleac. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 123 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Un amestec de oțet de mere, piper, căței de usturoi prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de unt și salată de semințe de dovleac, Salată proaspătă de salată de smochine cu sos de semințe de Mac, și Salată de salată, cicoare și mere cu sos de semințe de mac.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie medie la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați usturoiul, oțetul de cidru, cidrul de mere sau sucul și uleiul într-un blender și amestecați până se omogenizează și se emulsionează, aproximativ 20 de secunde. Condimentează bine cu sare și piper.
Așezați salata într-un castron mare de salată, adăugați pansamentul și aruncați pentru a combina.
Serviți cu un pilsner ușor, cum ar fi Czechvar, sau cu un stout Britanic, cum ar fi Stout Imperial al lui Samuel Smith. Dacă preferați vinul, un pahar de gr Arkullner Veltliner din Austria oferă suficientă carne pentru a se potrivi cu dulceața de nuci a semințelor de dovleac și a cidrului de mere din acest fel de mâncare. Căutați mai multe vinificări bazate pe fructe ale acestui soi alb, cum ar fi 2005 H. u.M. Hofer gr Arkullner Veltliner sau 2004 Hiedler Thal.