Salată De Unt De Nucă Confiată
Salata de unt de nucă confiată este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 338 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cap la magazin și ridica jumatati de nuc, salata achiziționate, mai multe linguri de zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Nuci Confiate, Salată de parmezan și nucă confiată, și Salată De Frunze Roșii Și Nuci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aliniați o foaie mare de prăjituri cu folie și pulverizați cu spray antiaderent. Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, adăugați 6 linguri de zahăr și suc de portocale-mandarină. Aduceți la foc mic, apoi adăugați nuci. Gatiti pana cand zaharul este absorbit si amestecul incepe sa se caramelizeze in jurul nucilor, amestecand constant, aproximativ 2 minute.
Într-un castron mic, amestecați scorțișoara și restul de 3 linguri de zahăr. Aruncați nucile în scorțișoară-zahăr.
Așezați nucile într-un singur strat pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți până când nucile apar cristalizate și prăjite, aproximativ 8 minute. Puneți deoparte
Așezați 4 până la 6 frunze uscate de salată pe fiecare farfurie. Așezați aleatoriu segmente de portocale, felii de ceapă și nuci deasupra fiecărui pat de salată.
Stropiți 2 linguri de pansament deasupra fiecărei salate și serviți.