Salată de unt cu Lardons și ou Pocat
Salata de unt cu Lardons și ou Poșat este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Frisee cu Lardons și ouă Pocate, Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate, și Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică de sote, gătiți slănina la foc mediu-mic până când este aproape crocantă și grăsimea s-a făcut.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, lăsând grăsimea topită în tigaie. În tigaie, amestecați muștarul, oțetul de vin alb, uleiul de măsline, sarea și piperul negru, după gust.
Scoateți tigaia de pe foc.
Umpleți o cratiță medie 2/3 cu apă.
Adăugați oțetul alb distilat și aduceți la foc mic. Nota bucătarului: ca sifonul club foarte activ.
Crack un ou și puneți-l într-un mic ramekin. Așezați foarte încet și ușor oul în apă, așezând ramekinul chiar lângă apă și lăsând oul să alunece din vas și direct în apă. Ramekinul ar trebui să atingă apa. Repetați cu ouăle rămase. Fiecare ou ar trebui să gătească timp de 3 1/2 minute, exact.
Într-un castron mare, aruncați verdeața cu roșiile în sosul de slănină și împărțiți amestecul în 4 farfurii de salată. Când ouăle sunt gata, îndepărtați cu grijă cu o ustensilă cu fante și ștergeți scurt pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă de oțet. Așezați ușor un ou deasupra fiecărei salate. Se macină niște piper negru deasupra ouălor, se acoperă cu lardons și se servește.