Salată de tăiței de vită și orez fierbinte și acru
Salata de tăiței de vită și orez fierbinte și acră este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 537 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc de vită, salată verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de tăiței de vită și orez, Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, și Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez.
Instrucțiuni
1
Clătiți friptura și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Așezați-vă pe un grătar la 4 până la 6 inci deasupra unui pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, intorcand o data, pana se rumeneste la exterior, dar inca roz in centrul celei mai groase parti (taiata pentru a testa), 9 pana la 12 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
4
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere; adăugați tăiței și amestecați ocazional până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește și se scurge din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană (1/4 cană dacă înlocuiți sosul de soia cu sosul de pește) apă, suc de lămâie, sos de pește, zahăr și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Usturoi
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ardei iute după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
8
Feliați subțire carnea peste bob la un unghi de 45, apoi tăiați feliile în lungimi de 3 până la 4 inci. Pe fiecare dintre cele patru farfurii, stratificați porții egale de salată verde, tăiței, roșii, ceapă, mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Paste
Boabe
Ceapă
Carne
Mentă
9
Salate de Top cu felii de carne de vită. Puneți jumătate din pansament peste salate; serviți restul pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
10
Patru tipuri de tăiței: căutați tăiței asiatici uscați în secțiunea internațională a supermarketului sau pe o piață asiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
11
Fire de fasole (taitei saifun sau celofan). Fidea subțire, uscată, din amidon de fasole mung, devine limpede și alunecoasă atunci când este gătită în apă sau pufoasă și crocantă când este prăjită. Aromă neutră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Fasole Mung
Paste
Amidon
Apă
12
Fidea de orez (bețișoare de orez, mai fun, mi fun). Fidea albă uscată, făcută din făină de orez, variază de la mustață subțire la aproximativ 1/4 inch lățime. Când sunt gătite în apă, devin opace și fragede; când sunt prăjite, pufăie și crocante. Aromă ușoară de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Făină De Orez
Paste
Apă
Orez
13
Soba. Hrișca și făina de grâu infuzează tăiței japonezi subțiri, bronzați, cu aromă robustă, pământească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Hrișcă
Paste
14
Tăiței de grâu (tăiței chinezi sau tăiței Orientali, mein). Disponibile în mai multe forme, aceste tăiței universale au un gust similar cu spaghetele și poartă multe nume.