Salată de tăiței de vită și orez

Salata de carne de vită și tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 206 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de pește, sare, piper habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de tăiței de vită și orez fierbinte și acru, Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, și Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Tăiați grosolan tăiței.
În timp ce fidea gătește, înghețați friptura 5 minute.
Scoateți din congelator; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inch.
Se presară sare și piper negru.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Adăugați carne de vită; saut 4 minute.
Combinați friptura, tăiței, salata verde, ceapa, castravetele și habanero.
Combinați sucul, zahărul și sosul de pește; se toarnă peste amestecul de tăiței, aruncând ușor.