Salata de carne de vită și tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 206 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de pește, sare, piper habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de tăiței de vită și orez fierbinte și acru, Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, și Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Tăiați grosolan tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
3
În timp ce fidea gătește, înghețați friptura 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Friptură
4
Scoateți din congelator; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
5
Se presară sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați carne de vită; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
8
Combinați friptura, tăiței, salata verde, ceapa, castravetele și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Habanero Chili
Salată Verde
Paste
Ceapă
Friptură
9
Combinați sucul, zahărul și sosul de pește; se toarnă peste amestecul de tăiței, aruncând ușor.