Salată de ton și năut
Salata de ton și năut necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,21 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 189 de calorii. Dacă aveți sare și piper măcinat, pătrunjel, brânză feta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 93%. Salata de ton cu naut, salata de ton cu naut si salata de naut si ton sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Amestecați tonul, năutul, măslinele, pătrunjelul, ceapa roșie, sucul de lămâie și brânza feta într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.