Salată De Ton Vegetal Cu Mărar
Salata de ton vegetal cu mărar este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, roșii, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de legume Lemony-Orzo cu mărar proaspăt, Salată de ouă și legume cu pansament de zeiță verde mărar, și Salată de macaroane cu Tunan și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, aproximativ 13 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și se răcește clătind cu apă rece.
Combinați pastele răcite, tonul, roșiile, castraveții, ardeiul gras roșu, ceapa verde și țelina într-un bol de salată și aruncați ușor pentru a amesteca. Se amestecă pansamentul fermei și mărarul, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.