Salată de ton, sparanghel și fasole albă
Salata de ton, sparanghel și fasole albă este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, g conserve fripturi de ton cu aripioare galbene în apă, tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 645 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Ton Și Fasole Albă, Salată de fasole albă și ton, și Salată de Tunan și fasole albă.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o tigaie mare cu apa clocotita timp de 4-5 minute pana se inmoaie.
Se scurge bine, se răcește sub apă curgătoare, apoi se taie în bucăți până la degete. Aruncați împreună tonul, fasolea, ceapa, caperele și sparanghelul într-un castron mare de servire.
Se amestecă uleiul, oțetul și tarhonul împreună, apoi se toarnă peste salată. Se răcește până este gata de servit.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.