Salată de ton cu afine

Salată de ton cu afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ton cu afine. O porție conține 156 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de afine, buruieni de mărar, ton solid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave cinci vineri: ton sănătos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tonul într-un castron și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă maioneza pentru a acoperi uniform tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
TonTon
3
Se amestecă în mărar și afine și se condimentează cu sare. Bucurați-vă de biscuiți sau de pâinea la alegere!
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Pentru LegarePentru Legare
PâinePâine
MărarMărar
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista