Salată De Ton Braconat Cu Ulei

Salată De Ton Braconat Cu Ulei
Salata de ton Braconat cu ulei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 472 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de măsline Tunan Braconat infuzat cu cimbru, lămâie și șalotă, și Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți.

Instrucțiuni

1
Aduceți fasolea flageolet și 4 căni de apăla fiert într-o cratiță mare, reduceți focul și fierbeți până când fasolea este fragedă,50-60minute; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă fasolea să se răcească; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Transferați într-un castron mediu. (Nugătiți fasolea conservată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gatiti fasolea verde intr-o alta marecratiță de apă sărată fiartă până când este crocantă,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
5
Scurgeți și transferațiîntr-o strecurătoare așezată într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
6
Letcool; se scurge și se lasă deoparte. Ștergeți cratița uscată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Încălziți uleiul, rozmarinul și usturoiul în aceeași cratiță la foc mediu-mic până când fritermometrul înregistrează 160 de metri cubi F. Seasontuna cu sare și piper și gătiți în ulei până când este opac, cu excepția unui pic de roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Folosind o spatulă pliată, transferați tonul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați uleiul de poaching să se răcească, apoi îndepărtați rozmarinulși usturoiul. Puneți deoparte 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Bateți hamsii, șalotă,pătrunjel, suc de lămâie, muștar, mărar tocat și ulei de braconaj conservat într-un castron mic;condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HamsiiHamsii
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați niște vinetă tobowl cu fasole flageolet și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
FasoleFasole
11
Rupeți tonul în bucăți mari și aranjațipe un platou cu flageolet și fasole verde,roșii și măsline. Se acoperă cu câteva dillsprigs și se servește cu vinaigrettealongside rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
TomateTomate
MăslineMăsline
TonTon
12
Faceți înainte: tonul poate fi făcut cu 1 ziînainte. Întoarceți peștele în ulei răcit, acoperiți șise răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista