Salată De Toamnă
Salata de toamnă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mandarine satsuma, alune, curmale medjool și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de toamnă într-un borcan, Salată De Toamnă, și Salată De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți alunele într-o tigaie de 8 sau 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până devine auriu sub piei, 12 până la 15 minute.
Se toarnă pe un prosop; lasa sa se raceasca. Frecați nucile în prosop pentru a îndepărta pielea liberă. Ridicați piulițele din prosop și rezervați; aruncați piei.
Radeți 1/2 linguriță de coajă din 1 mandarină.
Tăiați mandarina în jumătate și topiți 1/4 cană de suc; folosiți o altă mandarină dacă este necesar. Puneți coaja și sucul într-un castron larg și puțin adânc. Cojiți mandarinele rămase. Trageți fiecare în jumătăți.
Tăiați jumătățile transversal în felii groase de 1/4 inch.
Se adaugă în castron. Datele Pit și sfert pe lungime.
Adăugați curmale, suc de lămâie și ulei de măsline în castron.
Adăugați salată și radicchio în castron, amestecați și adăugați sare și piper după gust.