Reteta Salata de Taco de pui tocata cu sos Chipotle este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $2.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen, porumb urechi, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Taco De Pui Cu Sos Cremos De Chipotle, Salată de Taco de pui și fasole neagră cu sos Chipotle, și Salată de Taco tocată cu pansament Catalina de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți puiul peste tot cu ulei; condimentează cu sare și piper. Grătar cu ulei. Pui la grătar până la fiert, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Tăiați puiul în cuburi mici și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Ungeți porumbul cu unt. Grătar cu ulei. Porumb la grătar, întorcându-se ocazional, până când este fraged și ușor carbonizat pe toate părțile, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Porumb
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați porumbul pe o tăietură pentru a se răci. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia cu grijă sâmburii de pe știulete. Aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
6
Așezați miezurile într-un castron mare și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Amestecați maioneză, zară, chipotle, adobo, chimen, coriandru, suc de lămâie și 1/4 linguriță. sare într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Suc De Lămâie
Maioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați salata verde, puiul, roșiile, avocado, ceapa și fasolea neagră într-un castron cu porumb.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.