Salată De Taco De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Taco de pui la grătar. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 362 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pudră de chili, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Încercați Salată De Taco De Pui La Grătar, Salată De Taco De Pui La Grătar, și Salată De Taco De Pui Ancho La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Amestecați fasolea neagră, salsa, 1/2 cană de coriandru și sucul de lămâie într-un castron; pus deoparte.
Se amestecă pudra de chili, chimenul, coriandrul, zahărul brun, ardeiul cayenne și uleiul de măsline într-un castron până se omogenizează; frecați amestecul peste pieptul de pui.
Gatiti pieptul de pui pe gratar preincalzit pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, 10-12 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). În timp ce puiul gătește, așezați tortilla pe grătar și grătar până se rumenesc ușor pe ambele părți, 3 până la 5 minute.
Transferați puiul pe o tăietură și feliați-l în fâșii lungi subțiri. Împărțiți fâșiile de pui peste tortilla și acoperiți cu amestec de fasole, salată verde și restul de 1/2 cană de coriandru.
Se servește cu avocado, pene de tei și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!