Salata reteta de pui Taco ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 35 minute. Pentru $2.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 758 calorii, 34G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză pepper jack, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Taco De Pui, Salată De Taco De Pui, și Salată De Taco De Pui.
Instrucțiuni
1
Mai întâi, faceți pansamentul combinând toate ingredientele într-un castron și amestecând împreună. Acoperiți și refrigerați.Apoi, faceți puiul: condimentați Generos ambele părți ale sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul pe ambele parti pana se rumeneste profund la exterior si gata la mijloc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească timp de 10 minute, apoi tăiați-l în cuburi.
4
Așezați urechile de porumb în tigaia pe care ați folosit-o pentru a găti puiul și rotiți-o astfel încât amestecul aromat de ulei/unt să acopere porumbul. Grătiți-l pe o tigaie pentru grătar sau gătiți-l într-o tigaie separată până când porumbul este încă crocant, dar are culoare la exterior. Tăiați miezurile cu un cuțit ascuțit și lăsați-le deoparte. Pentru a asambla salata, îngrămădiți salată mărunțită, pui, roșii, brânză, porumb, avocado, ceapă verde, coriandru și chipsuri zdrobite pe un platou mare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.