Salată de Taco BLT de sud-vest

Southwestern BLT Taco salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 612 calorii, 35g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mixul de condimente taco, N Salsa groasă, salată romaine gata de consumat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Taco De Pui Din Sud-Vest, Salată De Taco De Pește Din Sud-Vest, și Salată De Taco De Creveți În Stil Sud-Vestic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura la mediu. Gatiti neacoperit 2-4 minute, amestecand ocazional, pana cand cea mai mare parte a lichidului este absorbita.
În castron mare, se amestecă smântână dip și salsa. Se amestecă amestecul de carne de vită, slănină și măsline. Îndoiți ușor roșiile și salata verde.
Împărțiți salata între 4 farfurii individuale.
Se presară cu brânză și chipsuri.