Salată De Tabbouleh De Tei Conservată
Reteta conservata salata de Tabbouleh de var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, măsline kalamatan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tabbouleh de mei cu coriandru și var, Salată de cuscus-pătrunjel cu lămâie conservată, și Salată mediteraneană de pui cu lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulgurul și 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un castron mediu; lasa sa stea 1 ora.
Combinați bulgurul, castravetele și următoarele 5 ingrediente (prin năut) într-un castron mare.
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de bulgur; aruncați bine pentru a acoperi.