Reteta conservata salata de Tabbouleh de var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, măsline kalamatan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tabbouleh de mei cu coriandru și var, Salată de cuscus-pătrunjel cu lămâie conservată, și Salată mediteraneană de pui cu lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un castron mediu; lasa sa stea 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgere.
3
Combinați bulgurul, castravetele și următoarele 5 ingrediente (prin năut) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Castravete
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă pansamentul peste amestecul de bulgur; aruncați bine pentru a acoperi.