Salată de sparanghel și șuncă Serrano cu migdale prăjite
Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata de sparanghel și șuncă Serrano cu migdale prăjite ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 327 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sparanghel, escarole, pesmet grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite, Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego, și Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare pana cand este crocant, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți sulițele, apoi reîmprospătați-le în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Scurgeți din nou sparanghelul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți migdale, pesmet și chimen, amestecând frecvent, până la prăjit, 3 până la 4 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Migdale
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați uleiul rămas în oțet într-un flux lent, amestecând până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Aruncați escarola cu jumătate de pansament și movilă pe farfurii. Aranjați șunca în jurul escarolei și salata de top cu sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Escarola
șuncă
7
Stropiți sparanghelul cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
8
Presărați salata cu amestec de migdale și firimituri.