Salată de sparanghel și șuncă Serrano cu migdale prăjite

Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata de sparanghel și șuncă Serrano cu migdale prăjite ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 327 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sparanghel, escarole, pesmet grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite, Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego, și Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare pana cand este crocant, 2 pana la 3 minute.
Scurgeți sulițele, apoi reîmprospătați-le în apă cu gheață.
Scurgeți din nou sparanghelul și uscați-l.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți migdale, pesmet și chimen, amestecând frecvent, până la prăjit, 3 până la 4 minute. Mișto.
Adăugați uleiul rămas în oțet într-un flux lent, amestecând până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Aruncați escarola cu jumătate de pansament și movilă pe farfurii. Aranjați șunca în jurul escarolei și salata de top cu sparanghel.
Stropiți sparanghelul cu pansamentul rămas.
Presărați salata cu amestec de migdale și firimituri.