Salată de sparanghel și fasole verde

Salată de sparanghel și fasole verde
Salata de sparanghel și fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole, busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 inch de apă la fierbere, adăugați sare apoi fasole verde, acoperiți și gătiți 2 minute, apoi adăugați sparanghel și gătiți încă 3 minute. Dacă folosiți sparanghel creion, albiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SparanghelSparanghel
ApăApă
SareSare
2
Scurgeți bine și șoc rece legume în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
3
Scurgeți legumele pe prosoape de bucătărie curate pentru a se usca complet. Tăiați subțire fasolea verde pe lungime într-un unghi; îngrămădiți-le împreună și treceți cuțitul prin ele tăindu-le în bucăți de 2 inci. Înjumătățiți sparanghelul pe lungime dacă este mai gros, lăsați-l în fusuri dacă este subțire, apoi tăiați sulițele în bucăți de 2 inci într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
4
Combinați fasolea, sparanghelul, 1/2 cană de pătrunjel și ceapa într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați coaja de lămâie și sucul, rămânând 1/2 cană de pătrunjel și ierburi într-un robot de bucătărie cu brânză. Porniți procesorul și transmiteți în flux ulei de măsline extravirgin. Condimentați pansamentul cu sare și piper și turnați peste salată. Condimentați roșiile feliate cu sare și garnisiți salata cu ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista