Salată de sparanghel și ciuperci cu parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghel și salată de ciuperci cu parmezan ras. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 207 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, năsturel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul ras, ciuperci și parmezan, Sparanghel Crud Ras Cu Sos De Parmezan, și Sparanghel ras cu vinaigret parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sparanghelul în diagonală în felii foarte subțiri și transferați-l într-un castron mare. Înjumătățiți ciupercile mari. Feliați ciupercile foarte subțiri și adăugați cu ridichi la sparanghel. Aruncați ușor salata.
Într-un castron mic, amestecați împreună suc de lămâie, muștar și sare.
Adăugați ulei într-un flux, șoptind și bateți până se emulsionează.
Stropiți pansamentul peste salata de sparanghel și aruncați ușor. Se macină ardeiul peste salată.
Întindeți Creșa de apă pe un platou și acoperiți cu salată de sparanghel. Cu un cojitor de legume, radeți 1/2 până la 3/4 parmezan în bucle peste salată, rezervând parmezanul rămas pentru o altă utilizare.