Salată de sparanghel și ciuperci cu parmezan ras

Salată de sparanghel și ciuperci cu parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghel și salată de ciuperci cu parmezan ras. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 207 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, năsturel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul ras, ciuperci și parmezan, Sparanghel Crud Ras Cu Sos De Parmezan, și Sparanghel ras cu vinaigret parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sparanghelul în diagonală în felii foarte subțiri și transferați-l într-un castron mare. Înjumătățiți ciupercile mari. Feliați ciupercile foarte subțiri și adăugați cu ridichi la sparanghel. Aruncați ușor salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron mic, amestecați împreună suc de lămâie, muștar și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ulei într-un flux, șoptind și bateți până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Stropiți pansamentul peste salata de sparanghel și aruncați ușor. Se macină ardeiul peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Întindeți Creșa de apă pe un platou și acoperiți cu salată de sparanghel. Cu un cojitor de legume, radeți 1/2 până la 3/4 parmezan în bucle peste salată, rezervând parmezanul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista